Insta fra ferien

Det har vært stilt på bloggfronten lenge for min del. Det er fordi jeg trengte en pause, og fordi jeg ikke har følt veldig behov for å dele på alle fronter.

Mitt bloggår

I dag har Jetpack tilgjengeliggjort oppsummeringen av mitt bloggår for Alt & Ingenting. 

Ny gadget – endelig iPhone 6!

Det tok et par måneder fra bestilling til den lå i hånda mi, men i går kunne jeg endelig titte på min nyeste digitale bestevenn for de neste par årene! Og fotografen i meg fryder seg! 

DIY kommode makeover

Her kommer bilder fra min siste DIY!

Hvaskjera?

Leeeenge siden sist bloggpost nå, har gått litt i dvale en stund mens jeg har arbeidet med min fotografi-nettside. TTT! (Ting Tar Tid for de uinnvidde ).

Helg, jo!

Uken går mot slutten samtidig som helgen begynner – digg med fint vær og avslapning!

Siste ferierapport, del IV

Ja, så var snart hverdagen her igjen. I morgen er sommerferien min over for denne gang, men heldigvis har vi mange fantastiske ferieminner å se tilbake på.

Ferierapport, del III

Det er lørdag kveld her nå, og vi har vært snart tre uker her i USA. Det har vært noe deilige uker, og i denne ferierapporten ser vi tilbake på forrige ukes besøk til Mote Marine Laboratory

Ferierapport, del II

I skrivende stund sitter vi og kommer til hektene inne i feriehuset, etter en veldig varm dag. Det har vært omtrent vindstille her i dag, for det meste sol, og 41 grader på det meste. Vi fikk

Første ferierapport

Den første ferieuka er unnagjort allerede, tida flyr sannelig!