Skip to content

Verden gikk ikke under…

I tilfelle du ikke fikk det med deg; verden gikk likevel ikke under tidligere idag – tross i den eldgamle Maya spådommen 😉

Siden jeg hadde et lite ærend igjen før julefreden senker seg for denne gang, ble det en siste tur til Amanda Storsenter nå ikveld. Forberedte meg på kaos og paniske mennesker som albuet seg frem i køer overalt, men det har gått veldig rolig for seg 🙂
Ikke bare har det vært lite kø i kasser i butikkene, det er også bare litt over snittet med folk ift en vanlig helgedag. Hyggelige og tålmodige mennesker, og god service. I skrivende stund sitter jeg på scenen her og venter på at jeg kan hente klokkene som trengte nye batterier. Snart er det hjemover, hvor familien og filmen «Modig» venter.

20121221-190354.jpg

20121221-190410.jpg

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: