Skip to content

Ukens app!

Teknofil som jeg er, tenkte jeg at jeg skulle starte en liten tradisjon her på bloggen. Hver søndag poster jeg et innlegg om en app jeg bruker mye og synes godt om!

Foruten Instagram, som jeg gnåler om hele tida her på bloggen, bruker jeg en del andre fotorelaterter app´er. Denne ukas app er: Flickr

Flickr for iPhone
Flickr for iPhone

 

Jeg har tidligere nevnt Flickr i sammenheng med at jeg har fortalt litt om hvordan jeg organiserer bildene mine. Kort fortalt har jeg backup av alle mine viktigste bilder i Flickr sin «sky». Jeg betaler en liten sum hvert år for ubegrenset lagring og tilgang til fotosamfunnet Flickr. I skrivende stund har jeg omtrent 15 000 bilder der. For meg som bruker Instagram og fotograferer en hel del, er det er en stor fordel å ha tilgang til bildene mine hos Flickr gjennom nettet. På den måten slipper jeg å ha masse bilder liggende lokalt på mobiltelefonen, når jeg f.eks. trenger et bilde jeg vil bruke til Instagram innlegg osv. Flickr finnes for både Android og IOS.

App´en er utrolig enkel å bruke, og lar deg se andres populære søk, bilder osv i tillegg til dine egne fotosett. Det er veldig enkelt å finne fram til bildene jeg ønsker, enten via søk eller navigering i fotosettene. Til å ha så mange bilder på tjenesten, går det raskt å bla i bildene. Særlig når jeg sitter på wi-fi.

App´en er gratis, men bruk av den krever at du har en konto hos Flickr. Det kan du også selvsagt ha gratis, selv om det medfører noen restriksjoner på antall opplastinger osv.

Vel, det var denne ukas tips. Hvis du har lyst å dele din erfaring med app´en, eller har tips til andre app´er som kan være kjekke å sjekke ut, så digger jeg det om du legger igjen en kommentar under 🙂

 

signatur

 

 

One Comment

  1. Tove Tove

    Takk for tips! 🙂

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: