Skip to content

Ukens app!

Denne ukas app bruker jeg daglig, og den trimmer mine små grå… Quiz Battle!

qb_smart_dk_0Illustrert Vitenskap har lang tradisjon i å quizze sine lesere, og for en tid siden slapp de en app til både IOS og Android, hvor du kan quizze mot andre. Jeg bruker det nesten like mye som jeg bruker WordFeud, og det er et artig og lærerikt spill. Jeg har til og med kjøpt premium varianten, siden den inneholder mange flere brett å spille på.

I spillet har du flere spørsmålskategorier, og du får alltid velge mellom flere. Hver runde er på 5 spørsmål hver, og fremgangen i spillet er avhengig av at du svarer rett på et spørsmål. Hvis du svarer rett på flere på rad, får de større verdi i poengsum. Du treffer av og til på bonusruter i brettet, hvor du typisk kan doble eller triple poengsummen din om du svarer rett. Noen ganger må du ha den rette spørsmålskategorien for at det skal gjelde. Dersom du har flere spørsmål i samme kategori, kan du velge å kombinere disse ved å slippe det ene oppå det andre. Du vil da få anledning til å svare på et kombi-spørsmål etter 2 runder med venting, og svarer du rett får du ekstra mye poeng.

Av og til forsøker mine motspillere og meg å dra ut hvert spill maksimalt, så vi dekker omtrent hver rute på brettet før vi omsider går mot mål. Ligger du veldig under i poeng, er det også en fordel å dra ut spillet, siden du da har en sjanse til å ta igjen motstanderen.

Hvis du vil spille mot meg, kan du søke meg opp på spillernavnet lstuvik. Game On!

 

Ha en fin app-uke!

 

20130428-154909.jpg

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: