Skip to content

Ukens app!

Denne ukas app er min favoritt nettleser – Chrome!

Google_Chrome_icon_(2011)Som ansatt i IT-verdenen tilbringer jeg mye tid foran en pc, og mye av min virksomhet foregår online – også privat. Jeg bruker pc på jobben, Mac hjemme, iPad og bærbar pc hjemme og min iPhone hele dagen lang. For å slippe å ha et eneste stort sammensurium av bokmerker på tvers av alle enhetene mine, bruker jeg Chrome. Ikke bare er det en veldig brukervennlig nettleser som fungerer på tvers av mange ulike typer enheter, men den sørger også for at du har de siste endringene synkronisert hele tiden. Og hvis du ønsker det, kan den også sørge for at du får de samme tilleggene/utvidelsene på alle steder hvor du bruker den. Dette er til kjempestor nytte for en som meg 😉

Til sist, men ikke minst, er det en fordel at nettleseren faktisk gir deg tilgang til å se på vinduer du har oppe på andre enheter. Så kan du lett fortsette på samme side. App’en er gratis på alle plattformer, og du kan velge blant et utall ulike utvidelser/tillegg. Jeg har for eksempel EverNote, LinkedIn, Bloglovin, Google Oversetter, Fancy this osv.

Ha en god app-uke!

20130224-131026.jpg

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: