Skip to content

Tv-slave?

Januar er topptid for oppstart av nye tv-serier, også i år. 

Ungene gleder seg til når Idol starter opp igjen neste fredag, og mor og far fikk omsider se første episode av andre sesong på Game of Thrones i går (NRK3). Andre nyheter som kommer er ny sesong av «Hver gang vi møtes» (TV2) – premiere i morgen, «Skal vi stupe» med masse kjendiser (TV2) – premiere 27.1, ny sesong av «Quiz-dan» (NRK1) – hvor Haugesund er en av de kvalifiserende byene. TVNorge er heller ikke dårlige på nyheter, med bl.a. «4-stjerners middag», kjendisutgaven av «71 grader Nord»,  og «Tangeruddampen«. Personlig har jeg litt forventninger til «Person of Interest«, som startet opp denne uka.

Person of Interest. Kilde: TvNorge.no

Har ikke helt bestemt meg for om det blir noe jeg følger med på videre, men interessen er i alle fall vekket litt. Ellers er det jo også nye sesonger av «The Big Bang Theory» på gang (en girl geek som meg eeeelsker denne serien), og CSI har allerede startet opp.

Høres sikkert ut som den tv-slaven, og er det sikkert i mange sine øyne. Men jeg kan forsikre deg om at jeg ikke har planer om å se alt det ovennevnte. PVR-en til Altibox er gull verdt i slike sammenhenger. Jeg har mine faste serier på serie-opptak, slik at jeg kan se tv når det passer meg og ikke sendingene. Med en app på telefonen som gjør det mulig å styre dekoderen uten å være nær den, har jeg full kontroll på tv-hverdagen. Og det er stort sett ikke tid til å se på tv før ungene er i seng uansett – noe som blir seinere og seinere siden ungene stadig er oppe lenger om kveldene. Noen ganger går programmene for sent til å følge med på når man skal på jobb neste morgen. Med opptak i stedet for «live» sending, går det også mindre tid til hver gang jeg ser en episode av et eller annet, siden jeg spoler gjennom alt av reklame.

Tv-titting i vintermånedene er for meg ferskvare, og interessen avtar gradvis etter hvert som lyser kommer tilbake om kveldene og temperaturen stiger ute. Jeg ser allerede fram til våren 🙂

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: