Skip to content

Tilbringe helga på Vågsli?

Med snøen skinnende hvit utenfor døra her hjemme, kan det synes som unødvendig bry å dra på fjellet for mange. Atter andre klør etter å komme seg på hytta. Dersom du er en av sistnevnte, er det mange ressurser på nett for deg om du ønsker å forberede turen godt. For oss på Haugalandet har vi flere fjellområder som er ettertraktet – Suldalsheia, Seljestad, Røldal, Vågsli, Hovden, Rauland m.fl.

For min egen del, er det noe spesielt med Haukeli/Vågsli. Det kan være ugjestmildt og utilgjengelig om det blåser mer enn 8 m/s, men samtidig er det verdens flotteste sted i solskinn og værstille! Så mange fra Haugalandet har hytter  på Haukelifjell, at en egen del av Berge Sag hytteområdet der kalles for «Haraldsgatå» på folkemunne. Og det er stor sannsynlighet for å du treffer naboen eller andre som du kjenner i skiløypa. «Å, e du o her?», er ikke en ukjent frase…

Været for Vågsli denne helga ser slik ut:

Klikk på bildet for å gå til langtidsvarselet

Du kan ellers klikke her om du er interessert i snørapport, eller skisporet.no om du vil se hvilke oppkjørte skiløyper du har å velge mellom. Haukelifjell skisenter holder selvfølgelig åpent denne helga, blant annet med kveldskjøring på lørdagen (sa noen afterski?), og maten på Haukeliseter fjellstue er sikkert like glimrende som alltid!

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: