Skip to content

Sommerferien er sikret!

Happy days! Og gleder meg helt vilt! Nå er turen endelig bestilt og betalt, og vi setter oss på flyet mot Florida i slutten av juni!

Det blir såååå digg! Og ekstra kjekt at vi reiser to familier sammen, ser fram til masse kvalitetstid og «lått å løye». Kjennes ikke feil å drømme om varme og sol og sommer når været ute er alt annet enn ønskevær 🙂

Paradise Palms Resort, Kissimmee

Vi blir værende litt over 3 uker, hvorav vi planlegger å tilbringe ca. 1 uke i Orlando-området, for å gjøre det enklere med fornøyelsespark-besøkene. Anlegget vi skal til ligger i Kissimmee, og vi har vært der en gang før. Fantastisk bassenganlegg og mye moro for ungene, samt flotte hus/leiligheter og «gated community». Etterpå håper vi å leie et hus omtrent på stranda mot Atlanterhavet, og vi har siktet oss inn på Daytona Beach, av mange ulike årsaker.

Daytona International Speedway

Vi håper å få til en flott 4.juli feiring der, og har veldig lyst til å få med oss NASCAR billøpet «COKE ZERO 400» i Daytona som alltid arrangeres i forbindelse med feiringen. De har USAs største fyrverkeri etterpå, og selv om billøpet varer i flere timer er det spenning så det holder. Det er en opplevelse for livet, og tradisjonen tro klarer amerikanerne å lage et så stort arrangement (da vi var der sist var vi 160.000 tilskuere) uten at du står noe særlig i kø, verken ift. mat, inngang eller i bil.

Det er ikke lange veien til andre flotte opplevelser heller – f.eks. Kennedy Space Center. Og vi må jo rett og slett ha med oss Everglades igjen også, selv om det blir en noe lenger tur. Det er så mye å finne på i Florida, det er bare å velge og vrake ;).

Strandlivet lokker selvsagt også, men vi har som et absolutt krav at det skal være basseng i de husene vi leier, slik at vi og ungene kan velge. Ikke alle Florida strender er overfylte, Ormond Beach i Daytona er fredeligere og roligere men minst like fin som Miami Beach.

Ormond Beach, Florida

Kan nesten ikke vente!

20131031-174425.jpg

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: