Skip to content

Reklamen tar over rosabloggene

Kom over en interessant artikkel hos Aftenposten i forrige uke; Reklamen tar over rosabloggene. Jeg kunne ikke vært mer enig!

Kristina Kvistad Hustad, bildet er fra Aftenposten.no.

Jeg har forsøkt å holde bloggen min ren for reklame og annet «dilldall» rundt – saker og ting som kan forstyrre leserne mine og dra fokus bort fra innholdet i innleggene mine, det er jo tross alt det jeg vil dere skal lese! Så det er forfriskende å lese at tidligere rosablogger Kristina Kvistad Hustad til og med har skrevet en oppgave om dette. Mange flotte poeng i artikkelen, anbefales å lese!

Så med dette vil jeg gjerne understreke – jeg kommer ikke til å bekle bloggen med reklame, jeg blogger fordi jeg har lyst til å dele mine meninger med dere lesere, ikke for å tjene penger. Hadde selvsagt ikke hatt noe i mot å tjene noen ekstra penger, men ikke når det går mot mine prinsipper og på kompromiss med mine meninger. De få anbefalingene av produkter osv. som dere måtte finne her på bloggen min, er ene og alene min idé å skrive om, og jeg har ikke mottatt noen form for kompensasjon for å gjøre det.

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: