Skip to content

Påsken er like om hjørnet

Og endelig fikk vi bestilt oss hytte til påska, vi også! Fra onsdagen til søndag/mandag blir vi å finne på Foreneset, Jelsa.

Hytta vi skal leie har vi aldri besøkt før, men vi kjenner utleieren og vet hvor hytta er siden den ligger like borti veien fra der hvor min mann bodde en gang i tida. Det blir herlig å få tilbringe litt tid på Jelsa igjen! Kjenner jeg gleder meg til den herlige lukta av sjøen om våren – det bringer fram mange, gode minner!

Siden jeg allerede er «reisesjuk» og ikke kan vente med å få påskeferie (tross at jeg akkurat kom hjem fra det store utland på en weekendreise), så tenkte jeg å friste dere med noen flotte bilder fra stedet vi skal:

«Jelsa Foto: Bjarte Skipevåg.» Fra NRK Rogaland sin fotoserie.

 

Kirsebærtre i blomst på Berekvam, Jelsa. Foto: Lillian Stuvik
Kirsebærtre i blomst på Berekvam, Jelsa. Foto: Lillian Stuvik
«Jelsa, Bjergsted En del av den gamle bebyggelsen på Jelsa. Husene du ser ligger i enden av Jelsa damskipskai. Foto: Ronny B. Hagen». Kommentar fra meg: Det røde Bjergsted-huset er for øvrig lokalet som vi brukte til bryllupsfesten da vi giftet oss 5.2.2000. Huset er datert til begynnelsen av 1600-tallet, og er et prakteksemplar på hvordan ta godt vare på denne type verneverdige hus.

20130224-131026.jpg

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: