Skip to content

Ny tattis kanskje?

Funderer for tida litt på om jeg skal ta min fjerde tattis når jeg skal til London i april. Det er mye rimeligere å tattovere i utlandet enn her hjemme, og i London finnes noen av verdens beste tattovører.

Jeg har en god idé om hva jeg ønsker meg, men røper det ikke her siden jeg gjerne vil ha noe som er unikt. Kan likevel si så mye som at det har å gjøre med de viktige tingene i livet, og at det mest sannsynligvis vil bli en tattis med tekst. Plassering av tattisen er ikke helt avgjort ennå, siden jeg ikke er 100 % sikker på at det blir noe av ennå.

Her er noen inspirerende pins fra Pinterest;

Klikk på bildet for å gå til søket og de siste pins i emnet
Klikk på bildet for å gå til søket og de siste pins i emnet

 

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: