Skip to content

Nesten litt redd for å innrømme det…

Men er MGP fan, og digger utviklingen til MGP de siste par-tre årene. Borte vekk er de keitete opptredenene med falske toner og artister som knapt ser inn i kamera.

Bildet av Margaret Berger er fra Nrk.no

Nå er det comeback og fullblods artister som gjelder! Og i år gjelder det enda mer enn før. Siden jeg elsker musikk og popkultur, er jeg også stor fan av musikk-konkurranser som Idol, The Voice, X-faktor osv. Og et gjensyn med Margaret Berger, opprinnelig 2.plass i Idol, var supert i år! Og for en låt – Karin Park sin låt er perfekt for Margaret Berger, og jeg fikk litt den samme feelingen som da hun framførte Samantha i sin tid.

Så nå gleder jeg meg til fortsettelsen – dette blir spennende!

Nedenfor finner du opptredenen hennes fra gårsdagens delfinale i MGP.

 

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: