Skip to content

Neste prosjekt: DIY smykkehenger

Elsker å lese blogger med inspirasjon på DIY interiør og annet nyttig i hverdagen! Har sett en del av disse DIY smykkehengerne på Pinterest også, men kom over en «oppskrift» hos en norsk blogger; marenbore.com. 

Slik ser smykkehengeren ut etter at den er ferdig på hennes side:

DIY Smykkehenger. Foto fra marenbore.com

 

Jeg har lenge tenkt på denne «hacken», ikke fordi jeg har så fryktelig mange smykker men fordi jeg har noen lange smykker som jeg sliter med å finne fram når jeg trenger de. De ligger sammenkrøllet i smykkeskrinet, og henger av og til sammen når jeg skal ta de ut av.

Du kan lese hvordan Marenbore.com gjorde dette prosjektet her.

signatur

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. […] med hjemmesiden til vår seneste kunde for Stuvik Portaldesign, og forsøkt meg på DIY smykkehenger uten hell. Det var ikke så lett som det så ut på bildet. Armert med skrujern og skruer, satte […]

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: