Skip to content

Nagler DIY

I forrige uke troppet jeg opp på Trendhuset her i Haugesund, og håpet jeg skulle få tak i nagler til å gjøre et DIY klesprosjekt med. Den gang ei. Det vil si – de har nagler, men jeg fikk SJOKK da jeg så prisen!

Fra Ebay.com

21 kroner skulle de ha for 10 nagler på 10×10 mm. For meg som skal bruke dette på diverse prosjekter, og trenger maaaange, holdt jeg på å svelge tunga mi da jeg forsøkte å regne meg fram til hva det ville koste. Kan si det sånn at det ikke ble nagler fra Trendhuset den dagen 😉

Jeg kom ikke på andre plasser jeg kunne få tak i dette lokalt (tips meg gjerne i kommentarfeltet under hvis du vet om noen), så jeg gikk hjem og i tenkeboksen. Så kom jeg på at jeg hadde snappet opp at slikt var utrolig billig på Ebay. Så jeg sjekket, fant en pakke med 100 stk. til 0,99 $ (5,57 NOK), og selv med frakt kom det bare på 17 NOK, fra Hong Kong! I dag fikk jeg melding om at de allerede har shippet de ut, så med litt hell har jeg de i løpet av en ukes tid. Hvis det viser seg å være en god deal, kjøper jeg svært gjerne mer av denne typen saker fra Ebay!

Foreløpig har jeg planer om tre ulike prosjekter med nagler, har fått helt dilla på det… Det blir i alle fall en mini-makeover på en skjorte jeg trenger å få fornyet, noen sko som skal få en ny look og kanskje også en liten makeover på en skinnjakke som er aldeles pen og pyntelig per nu.

Jeg finner ofte inspirasjon til slikt på andre blogger, og denne gangen er intet unntak;

 

Nå gleder jeg meg til å prøve meg fram selv  🙂

 

signatur

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: