Skip to content

Mine London reviews på Tripadvisor

Når jeg er ute og reiser, bruker jeg ofte nettstedet Tripadvisor.com til å orientere meg om hva som er verdt å få med seg, hvilke hoteller som får god rating, restauranter med god mat osv. Siden jeg selv bruker nettstedet en del, legger jeg inn reviews når jeg har vært på reis – som en pay-it-forward sak til de andre brukerne på nettstedet. 

Her har jeg samlet mine anmeldelser fra London-turen sist helg;

Hvis du har lyst til å ta en titt på profilen min med de andre anmeldelsene jeg har gjort, finner du den her. Jeg har også lagt inn steder jeg har besøkt på mine reiser. Slik ser mitt reisekart ut:

my travel map tripadvisor
Klikk på bildet for å gå til det interaktive reisekartet mitt. Merk at kartet inneholder både steder jeg har vært, hvor jeg har lyst å dra og mine favoritter. Når du går til kartet kan du f.eks. sortere ut de stedene jeg har vært. 

Jeg skriver ikke anmeldelser på alt jeg opplever på turene mine, kun det jeg føler har verdi for andre å lese. Forsøker å være så objektiv og åpen som jeg kan når jeg skriver, slik at det kan være til hjelp for andre som leser. Og jeg skriver for det meste på engelsk, slik at jeg kan nå flest mulig lesere (men det er ikke noe du gjøre). Fra tid til annen får jeg mail fra Tripadvisor om hvor mange som har lest mine anmeldelser, og det er hyggelig å se at jeg har lesere fra mange ulike land.

 

signatur

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: