Skip to content

Mine beste foto

Jeg tar mange bilder. Jeg elsker å ha speilrefleksen med ut og har hatt kameraet i flere år allerede, men regner meg selv som nybegynner likevel. Det er jo så mye å lære!

Likevel må jeg innrømme at jeg jo har noen blinkskudd jeg selv setter pris på mer enn andre. Og har sågar fått positive tilbakemeldinger for noen av de, til og med vunnet 1.plass i Haugaland Fotoklubbs Fotomaraton 2012 (i kategorien Symmetri). Det er ikke bare kjekt og varmende, men også inspirerende å få så fin feedback! Jeg har også noen forbilder som inspirerer, og som jeg forsøker å lære av – blant annet min venninne Eplescrap.

Jeg har tidligere skrevet om fototjenesten Flickr, hvor jeg lagrer bildene mine i «skya». Jeg har ennå ikke flyttet alt jeg vil ut i skya, det er et møysommelig arbeid når man har så mange bilder som jeg har. Og ikke alt er offentlig tilgjengelig materiale. Selv har jeg nok noen andre favoritter enn disse (kan ta det i neste innlegg kanskje?), men her er mine topp 10 bilder etter hvor mange klikk de har generert på Flickr:

 

1. Min hjerte-tatovering på venstre underarm, for å være nær hjertet. Symboliserer mine to gutter. På bildet er tatoveringen helt blodfersk, den har nå moderert seg en del i farger og har blitt litt mørkere. 
2. Sildajazz 2012 i Haugesund.
3. Byscenen i Haugesund.
4. Christian Radich gjester Haugesund under Sildajazzen 2012
5. Oleander blomst i Portugal.
6. Bygate i Lagos, Portugal. Falt sånn for trappetrinnene og skyggespillet på denne flotte sommerdagen.
7. Bildet av sommerfuglen vant 1.plass i kategorien Symmetri i Fotomaraton for Haugaland Fotoklubb i august 2012.
8. Lilje i Central Park, New York.
9. Nok et bilde av Christian Radich og Sildajazzen 2012.

 

 

10. Vikingskipet Draken taues etter dåpen, juni 2012 i Haugesund

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: