Skip to content

Mine beste foto #2

I forrige innlegg la jeg fram mine topp 10 bilder fra Flickr, basert på hvor mange klikk de har fått der. Det er ikke alltid like godt å si om det betyr at et bilde er bra. Selv har jeg jo mine egne favoritter.

Her er 7 av de:

Det er så mye jeg elsker ved dette bildet. For det første er det av min eldste sønn, og for det andre er bildet tatt i en stemningsfull solnedgang på Key West i Florida, USA, og så er det jo så mange elementer i bildet jeg også elsker - bl.a. strukturen i treet på rekkverket, hvordan øyevippene vises, og at man føler seg fredelig og tankefull bare ved å se på bildet.
Det er så mye jeg elsker ved dette bildet. For det første er det av min eldste sønn, og for det andre er bildet tatt i en stemningsfull solnedgang på Key West i Florida, USA, og så er det jo så mange elementer i bildet jeg også elsker – bl.a. strukturen i treet på rekkverket, hvordan øyevippene vises, og at man føler seg fredelig og tankefull bare ved å se på bildet.
Flower in the back yard 2008
Dette bildet av en spansk margeritt er tatt med makronlinsen min. Jeg elsker hvordan fargene spraker slik i dette bildet, selv om ikke alt er like fokusert som det nok burde vært.
Dette bildet ble faktisk tatt med et Canon Ixus kamera, før jeg fikk meg speilrefleks. Dette er likevel et bilde jeg er godt fornøyd med, særlig etter at jeg la på Sepia effekt. Skyggespillene kommer ekstra godt fram, og motivet med den artige trappen midt i gata er flott!
Dette bildet ble faktisk tatt med et Canon Ixus kamera, før jeg fikk meg speilrefleks. Dette er likevel et bilde jeg er godt fornøyd med, særlig etter at jeg la på Sepia effekt. Skyggespillene kommer ekstra godt fram, og motivet med den artige trappen midt i gata er flott!
Nok et reisebilde, denne gang fra en bygate i gamlebyen i Barcelona. Føler perspektivet her gjør at man suges inn i den lange gaten, og selv om det i svart-hvitt kjenner jeg formelig kontrastene mellom skygge og sol på huden.
Nok et reisebilde, denne gang fra en bygate i gamlebyen i Barcelona. Føler perspektivet her gjør at man suges inn i den lange gaten, og selv om det i svart-hvitt kjenner jeg formelig kontrastene mellom skygge og sol på huden.
Grand Canyon er kanskje det sted på jorda som fascinerer meg mest. Dette bildet fanger veldig godt hvordan fargene på jorda/steinene står fram som sterk kontrast til den blågrønne Colorado River i bunnen av elvedalen.
Grand Canyon er kanskje det sted på jorda som fascinerer meg mest. Dette bildet fanger veldig godt hvordan fargene på jorda/steinene står fram som sterk kontrast til den blågrønne Colorado River i bunnen av elvedalen.
Elva forbi Korlevoll stadion var frosset helt til da vi besøkte Seljestad i desember 2010. Selv om bildet egentlig er for mørkt, synes det blir interessant med den frosne elva og inntrykket av bitende kulde.
Elva forbi Korlevoll stadion var frosset helt til da vi besøkte Seljestad i desember 2010. Selv om bildet egentlig er for mørkt, synes jeg det er interessant med den frosne elva og inntrykket av bitende kulde.
Denne solnedgangen fanget jeg i 2008 fra Steinsfjellet i Haugesund. Det var magisk lys og pga. skyene slapp bare noe gjennom. Akkurat i dette lille øyeblikket lyste det opp en av de små øyene utenfor "sletta". Bildet er helt uendret, dvs. ingen filter eller bearbeiding.
Denne solnedgangen fanget jeg i 2008 fra Steinsfjellet i Haugesund. Det var magisk lys og pga. skyene slapp bare noe gjennom. Akkurat i dette lille øyeblikket lyste det opp en av de små øyene utenfor «sletta». Bildet er helt uendret, dvs. ingen filter eller bearbeiding.

20130224-131026.jpg

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: