Skip to content

Min bror: kjendisen

Jeg har to yngre brødre, hvorav den ene er i Karmøy brannvesen. Søndag ettermiddag ble han «kjendis» i forbindelse med at brannvesenet måtte hjelpe en strandet spekkhogger. 

Foto: Tor Andre Johannesen.

Min kjære bror er stadig i lokalavisa, Haugesunds Avis, i forbindelse med utrykninger som media ønsker uttalelser om. Som leder på utrykningene når han er på vakt, blir det av og til han som har kontakt med media. Så også i dette tilfellet. Haugesunds Avis laget en artikkel på hendelsen, som ble plukket opp av både VG og TV2. Så nå har jeg en kjendis til bror – kunne ikke være mer stolt 🙂

Opprinnelig artikkel i Haugesunds Avis: http://www.h-avis.no/nyheter/spekkhogger-far-ligge-pa-grunn-til-mandag-1.7836414. Her er også video med intervju av bruttern.

VG sin artikkel: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10102115

TV2 sin artikkel: http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/brannmenn-reddet-strandet-spekkhogger-4023049.html

 

Ha en fin start på ny uke 🙂

 

signatur

4 Comments

  1. Lillian Lillian

    Nå har dessverre spekkhoggeren blitt avlivet pga. den var veldig syk. Jeg er ingen dyreverner på min hals, men synes likevel det er trist at den måtte avlives – det er majestetiske og flotte vesener.

  2. Flinke var han på Radio 102 og 🙂

    • Lillian Lillian

      Oi, det hadde jeg ikke fått med meg – hører så sjelden på den radiokanalen (for mye elendig radioreklame…), men må jo få med meg intervjuet nå :)))) Takk for tipset!

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: