Skip to content

Med ønsker om en fredelig og frydfull jul!

I dag er selveste dagen, og til alles store fryd (kanskje utenom den som må måke) så har det falt masse snø i morgentimene! Nydelig hvit snø, som er kram og perfekt til å lage snøballer. Ungene er ute og leker i snøen akkurat nå, da Tre nøtter for Askepott er mammas greie – ikke noe for gutter på 8 og 11 år. Så mor nyter en rolig formiddag med favorittjulefilmen.

I går pyntet vi juletreet, og det var planen å legge ut bilder av seansen, men så ble vi opptatt med «Kvelden før kvelden» på tv og vips så var kvelden gått. Så her er i stedet et bilde av før og etter:

T.v.: FørT.h.: Etter
T.v.: Før
T.h.: Etter

I vår familie har vi startet vår egen lille tradisjon hva angår julepynt. Hvert år får ungene sin egen julepynt i kalenderen på lille julaften. Den er deres til odel og eie, og vi merker den med navn og årstall de har fått den. Noen år er den ekstra spesiell hvis vi har kjøpt den på et av våre feriemål el.l. Når ungene blir voksne og flytter ut, får de med seg den julepynten de har fått i løpet av årene, og har da en god start til å pynte treet med selv – med de minner som følger med.

Men, nå er det tid for å være sosial med familien,

ønsker alle mine lesere en fredelig og frydfull jul så lenge!

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: