Skip to content

Lengter etter sommeren…

Morgenene blir stadig lysere og det er ikke lenger helsvart himmel når jeg kjører til jobb. Så det går mot lysere tider og jeg lengter om mulig enda mer etter sommeren…

Sommerferien blir i Portugal i år. Vi vurderer også en tur til Danmark, men har ikke helt bestemt oss ennå. En ting er sikkert – sol på kroppen må man ha! Lengter fælt etter å kjenne solen varme huden, bølgene skylle over tærne og det å nippe til en iskald cola mens jeg ligger på solsenga og leser ei god bok. Trøsten får være at vinteren og våren (som alltid) går overraskende fort, og før vi vet ordet av det så er det sommerferie!

Hvis du ble inspirert og som meg drømmer om sol og varme, ta en titt på noen av mine sommerbilder fra tidligere ferieturer;

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: