Skip to content

Leeenge siden sist på bloggen!

Bloggen har i en lengre stund ligget brakk. Håper å kunne oppdatere den litt oftere framover. Det blir også mer reisevirksomhet framover. Blant annet i påsken 🐥🐥🐥.

Vi forsøker å skifte stue litt innimellom, men det er ikke alltid vi får det til så ofte som vi skulle likt. Heldigvis får vi tatt oss en tur i påsken i alle fall. Da blir en rorbu i Skipavik på Bømlo målet i noen dager. Rorbua er en av fire som ligger på rekke i en lun vik sørvest på Bømlo.

Det er ca. 5-10 min. kjøring sørover til Langevåg derifra. Med rorbua følger også en grei båt, så da skal vi fiske så mye som været tillater. Det er ganske værhardt rett utenfor vika hvis vinden står på – Nordsjøen er rett vest her, og du kommer ut nord på «sletta» som er beryktet for grov sjø. Så vi får holde oss innaskjærs når vi kan. Vi har anskaffet en line som vi skal sette, men må nok ha oss en fisketur for å få tak i agnfisk først. Det fine med båten som følger med rorbua er at den har fisketank i gulvet. Det betyr at fisken kan holdes i live til vi kommer til kai og kan slakte og sløye der. 

Yesterday's sunset @ Skipavika , Bømlo #skipavik #bømlo #sunset #utno #solnedgang #ilovenorway_hordaland #hordaland #norway #norge #potd #photooftheday #canonphotography #canoneos1200d #canoneos #speilreflekskamera #nature #natur #bliss #ogskuldrenesenke
Solnedgang i Skipavika, Bømlo, en høstdag.

 

Etter at påsken er omme, blir den en måned med bursdager og generell vårtravelhet, før vi setter kurs for New York. Våre venner i nabohuset blir med, så da blir det å tråle avenyene på Manhatten i lag. Det ser vi veldig fram til! Blir bare der en langweekend, men det blir mer USA på oss senere i sommer – da blir det 28 dager på Vestkysten sammen med mitt søskenbarn og hennes familie. Både ungene og vi gleder oss så mye at vi nesten ikke klarer å vente. Snakk om å være reisesyke! Mer om USA-turene når det nærmer seg…

 

One Comment

  1. gerd inger matre gerd inger matre

    Nydelig plass på Bømlo dette. God påske og god tur! Håper været blir bra da.

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: