Skip to content

Kommunikasjon er så mangt

I IT-bransjen er kommunikasjon essensielt for å lykkes. Det kan være både av samhandlingstypen, eller rett og slett en betegnelse for nettverksforbindelser. Nå tenker du sikkert at det nå kommer et utrolig tørt innlegg fra en teknolog/geek/nerd. Og det kan så være at mange vil tolke dette dit, men jeg skal forsøke å unngå de verste IT-flosklene….

Eirik Newth. Foto: Jon Michael for Gyldendal Barn og Ungdom

Torsdag avholdt min arbeidsgiver Hatteland Solutions Kommunikasjonsdagen 2013 for kunder, samarbeidspartnere og potensielle kunder. Det var en flott opplevelse i Festiviteten, med knallgod tapasbuffet fra Inventum (alle spiste selvsagt for mye), og fine foredrag av en svært sammensatt gjeng med hver sin tilknytning til IT. Det foredraget som fikk absolutt mest latter og respons fra salen, var nok det som var mest analogt og minst en teknologisk skryteseanse – Eirik Newth. Han trollbandt publikum i salen, foran en svart skjerm. Med sine anekdoter om IT i hverdags- og arbeidslivet, tryllet han fram situasjoner man kjenner seg igjen i, samtidig som han beveget seg litt inn i det abstrakte og ukjente landskapet av IT-bransjens fremtid.

Det var kort sagt en dag med både mentalt og faglig påfyll!

Da jeg kom hjem fra jobb, var jeg helt gira på alle mulighetene som ligger foran oss i fremtida. Jeg er teknofil på min hals, det er sikkert og visst, og både for konsumenter og arbeidsliv vil det bringe med seg store omveltninger i hvordan vi forholder oss til hverandre og jobb som sådan. Men kom bare med det – jeg tar i mot med åpne armer!

 

God helg, alle sammen!

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: