Skip to content

IKEA Hackers: Ikea Lack puff

De som kjenner meg vet at jeg er en hardcore IKEA fan. Jeg har ennå ikke fylt opp huset med IKEA møbler, men noe har det da blitt opp gjennom årene. Følger dessuten ikeahackers.net bloggen, hvor folk legger ut sine ideer til hvordan man kan bruke IKEA møbler på en ny måte.

 


By Genevieve, Newport Beach, CA at www.IKEAhackers.net

I går var dessuten IKEA i Haugesund, hos en av bloggerne jeg følger her, Marie Friis, med dekning fra Haugesunds Avis. Så full av inspirasjon brukte jeg litt av kvelden til pinterest-søk på «DIY» og endte opp med å ta en titt på denne artikkelen hos IKEA Hackers. Jeg har et slik bord hjemme, som etter oppussingen av stua har blitt stående ubrukt og stuet bort i kjelleren. Kanskje jeg har funnet en ny skjebne for bordet? Må sjekke litt rundt for å finne ut hvor de har rimelig og fint stoff, samt det som trengs av skum osv.

Er litt usikker på hvorvidt den vil være solid nok til å kunne sitte på for en voksen person, for har man en krakk stående så bør man være obs på at den kan bli brukt til nettopp det. Så den må nesten «prøvesittes» før vi evt. gjør noe. Vi har ellers en større EKTORP skammel som vi pleier å ha i stua. Den har hvitt trekk, noe som ikke er veeeeeeldig praktisk i vårt hus. Den er nå tatt ut av stua i påvente av at «ånden» skal komme over meg og jeg får meka meg til å vaske trekket. Neste besøk til IKEA skal jeg få tak i et sort eller annet lekkert farget trekk.

Jeg har tidligere gjort en hjemmelaget hack av en gammel IKEA lampe og skjerm. Jeg heklet nytt trekk til lampeskjermen, og den ble som ny. Og veldig trendy i forhold til interiørtrenden med å ha strikke- og hekletrekk på alt mulig. Du kan se litt mer på lampeskjermen i mitt tidligere blogginnlegg.

Har du gjort noen artige IKEA hacks? Evt. andre møbel/interiør hacks? Legg gjerne igjen en kommentar med lenke så jeg kan få se 🙂

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: