Skip to content

I skrivende stund…

Vel, hva er egentlig skrivende stund i vår tid? Dette innlegget er skrevet på kveldstid mandags kveld, men satt til å publiseres i «beste sendetid» tirsdag formiddag, siden besøksstatistikken på bloggen min viser at det er da jeg har mange lesere.

Man vil jo gjerne at de innlegg man skriver blir lest av noen. Så det er for de fleste bloggere viktig å «time» når innleggene publiseres, for best å fange leserne. For denne bloggen, viser statistikken tydelig at jeg får fingermange lesere via h-avis.no og bloggsiden der. De fleste leserne klikker seg inn i tidsrommet 9-11 og 15-17. Hvorfor det er så populært å besøke Haugesunds Avis på nett akkurat da, aner jeg ikke. Men det er nå en gang slik. På framsiden til Haugesunds Avis er det et eget område hvor de siste blogginnleggene ligger. Det er altså om å gjøre å ha innlegget liggende der i løpet av den travleste tiden på dagen. Det pleier normalt å omfavne de siste par timene med innlegg, etterpå må man gå bevisst til bloggsiden for å lese de siste innleggene, eller direkte til bloggen.

Synlighet er også et nøkkelord her. Ved å være seg litt bevisst på hva man gjør når man blogger, kan man få lesere fra hele verden, via ulike tjenester. Her i Norge er det blogglisten.no, blogg.no og bloggurat.net som er de mest kjente. Man registrerer ganske enkelt bloggen slik at alle innlegg som legges ut «reklameres for» på disse bloggoppføringstjenestene. Bloggurat har tatt det et stykke lenger ved å la bloggerne plassere seg på kartet. På den måten kan du finne blogger som hører hjemme i ditt eget distrikt.

Så om du ser at jeg legger ut innlegg midt på dagen, i beste arbeidstid – ikke rynk på nesen av det. Det hører med i disse moderne tider at man kan styre når man vil  ha noe utpå, og blogginnleggene mine er som regel godt planlagte. Jeg sitter og jobber for arbeidsgiveren min likevel, jeg lover 😉

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: