Skip to content

Hvaskjera?

Leeeenge siden sist bloggpost nå, har gått litt i dvale en stund mens jeg har arbeidet med min fotografi-nettside. TTT! (Ting Tar Tid for de uinnvidde 🙂 ).

Sensommeren og høsten har vært travel, som alltid. Med fotballtreninger og -kamper for gutta, en tur til Amsterdam med et vennepar og diverse andre aktiviteter, har det vært så som så med tid, lyst og anledning til å sitte med bloggen. Jeg kunne tenkt meg å gjøre så mye mer, men når tiden ikke strekker til finner jeg ikke alltid motivasjonen heller. Og det er ikke verdens største ulykke at jeg har tatt en bloggpause, lissom…

Foto: Tripadvisor.com Hotel Luxer.

Vel. Turen til Amsterdam var en «høydare», selv om det var lite hvile å få. Med start kl. 06.00 på Sola fredag morgen, og retur søndag morgen, ble det i utgangspunktet en kort tur. Det hjalp heller ikke at hotellet vi lå på ga oss tvilsom søvnkvalitet. Du kan lese min Tripadvisor anmeldelse av hotellet her. Du vil kanskje legge merke til at det etter min mening ikke er så bra hotell som ratingene ellers forteller. Men slik vil det alltid være – slike anmeldelser er subjektive meninger, og vi var kanskje maks uheldige eller noe sånt. Så les gjerne gjennom de øvrige ratingene for hotellet. Beliggenheten var utrolig bra, i det minste.
Vi var heldige med været og fikk oss noen timer i sola. Heineken Experience og en tur med kanalbåt er verdt å få med seg. Og så besøkte vi selvsagt Hard Rock Café, en noe snodig opplevelse siden restauranten er under ombygging og etter sigende er Hard Rock kjedens minste restaurant i utgangspunktet. Les gjerne min Tripadvisor anmeldelse her.

Nå blir det en stund til neste tur med venneparet vårt. Vi har forsøkt å ha en årlig tur, men denne gangen skal vi slå litt på stortromma og ta en New York tur igjen til høsten om 2 år. Da har vi litt tid til å legge penger i potten når vi spiller Canasta og sparer opp til turen enn så lenge. New York blir man bare ikke ferdig med, basta!

Sånn ellers har jeg vært litt aktiv på fotofronten den siste tiden. Først med en bestilling på fotografering av et jente-utdrikningslag, noe som var både moro og svært lærerikt! Og så med Nasjonal Fotovandring. Det ble dessverre ingen premier i fotovandringen, men jeg er godt fornøyd med bildene jeg tok likevel. Ett av de er bildet som pryder forsiden på bloggposten, og her en liten gjentitt:

Fountain of ...?

 

Skal lage en bloggpost med litt flere bilder fra fotovandringen litt senere i uka, så følg med! Inntil da ønsker jeg mine lesere en fin-fin uke!

signatur.jpg

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: