Skip to content

Hot right now!

Bruker Spotify og elsker det! Har flere spillelister der, og hele familien bruker samme Premium konto, men den jeg bruker mest personlig er en jeg har kalt Hot Right Now!

I denne spillelista legger jeg musikk jeg har dilla på for tida, som typisk også har høy rotasjon på NRK Mp3 osv. Låtene overlever ikke på spillelista så lenge, når jeg går lei av de sletter jeg de og legger til nye funn. Merk at listen er nummerert ut fra hvilken jeg la til først på lista, altså ikke etter hvor stor favoritt de er. Du finner låtene jeg la til sist nederst på lista. Når leserne mine klikker seg inn på denne om en stund, vil de ikke se det som er øyeblikksbildet i skrivende øyeblikk, siden jeg konstant endrer på innholdet. Derfor tenkte jeg å føye til at mine største favoritter for tida er «Puls» med Erik & Kriss, «Black box» med Ingrid Olava og «Mirrors» med Justin Timberlake, i tilfeldig rekkefølge. To låter som ikke viser i den publiserte lista akkurat nå fordi de kun er tilgjengelige for betalende kunder, er «I knew you were trouble» med Taylor Swift og «Stay» med Rihanna feat. Micky Ekko. De to låtene har jeg kjøpt via iTunes siden de ikke er tilgjengelig i Spotify uten, og så synkronisert inn via iTunes og iCloud.

 

Ha en fin-fin fredag, og en strålende helg!

 

20130224-131026.jpg

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: