Skip to content

Høsten er på vei…

Det er rart, egentlig – variasjonene i årstidene er noe av det jeg liker best med å bo i Norge, men samtidig går vi nå i møte den årstiden jeg liker minst! Høsten kan være så fin og deilig, med skarp og klar høstluft, men som regel er det regn – og ikke minst vind – som venter…

Likevel, høsten er på mange måter et løfte om det som kommer. For når høsten er over, er det omtrent jul! Og det er allerede mindre enn 100 dager til jul, så tida går fort! Har så smått begynt å tenke på jul og juleforberedelser, vi skal være hos oss til jul og det gleder jeg meg til!

I år har jeg lovet meg selv at jeg skal være flinkere til å begynne tidlig med juleforberedelsene. Så allerede på sensommeren har jeg tatt en del av storrengjøringen av kjøkkenet (noe gjenstår ennå, men det verste er unnagjort), og jeg har som mål å være ferdig med alt slik til begynnelsen av november. For da skal jeg sette i gang med baking og andre forberedelser til julehøytiden. Jeg elsker stemningen som kommer når man putter på julemusikk, finner fram pepperkakeformene og bare nyter gleden som lyser i barneøyne!

I år har jeg også lovet meg selv at jeg skal klare å kose meg enda mer med forberedelsene. Det har vært flere år hvor jeg ikke har hatt overskudd til mer enn det nødvendigste, og jeg har savnet roen og gleden ved nedtellingen til jul. Så selv om det er mer å gjøre totalt sett, skal jeg forsøke å la skuldrene senke seg og bruke det som en avkobling og antistressbehandling.

Må bare komme gjennom høst og drittvær først… 😉

blogghilsen

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: