Skip to content

Helg, jo!

Uken går mot slutten samtidig som helgen begynner – digg med fint vær og avslapning!

Ikke ofte vi har 30 grader i skyggen på vår kant av landet - derfor ble det behørlig dokumentert :) Dette er fra kl. seks om kvelden, så det har sikkert vært enda varmere tidligere på dagen også.
Ikke ofte vi har 30 grader i skyggen på vår kant av landet – derfor ble det behørlig dokumentert 🙂 Dette er fra kl. seks om kvelden, så det har sikkert vært enda varmere tidligere på dagen også.

Det har vært en trøtt start på uka, med jetlag og lite motivasjon til å ta fatt på hverdag og jobb igjen. Men litt etter litt kommer vi til hektene, og nyter finværet som vi er så velsignet med å ha nå. Bonusvær, kaller jeg det. For det er en real bonus med så fint vær når vi har hatt nesten fire uker i Florida først og forventer vanlig norsk sommer vel hjemme igjen.

Dagene har gått i å ta det med ro, putle litt på i hagen og hus, vært i Dragavika for å bade (jepp, hu’ mor har bada i norsk sjø for første gang på flere år…) m.m.

Siden været har vært så fint (at vi til tider faktisk har måttet sitte i skyggen og ha alle tilgjengelige vifter på inne), så har det ikke blitt noe arbeid med bildene fra ferien. Det får vente til «kallet» kommer, og kveldene frister mer inne enn ute. Det er så innmari mange bilder å gå gjennom også. Og må jo ha de opp i skya også, for å ha backup på Flickr, og bare det tar lang tid. Så tenkte vi å lage en feriebok, pluss kanskje hvert sitt feriehefte med bilder for ungene. Den tid, det arbeid…

Lengter fortsatt tilbake til Anna Maria Island...
Lengter fortsatt tilbake til Anna Maria Island…

signatur.jpg

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: