Skip to content

Helg igjen!

Herlig når fredagen er her! Denne uka er det spesielt velkommen – med lite søvn sist helg i London, blir det digg å kunne dra seg litt om morgenen (B-menneske som jeg jo er ;)).

Denne helga blir det 2 bursdagsfeiringer for eldstemann som blir 12 år og cup på minstemann. Skulle gjerne også hatt med meg FKH mot RBK på nye Haugesund Stadion på søndag kveld, det kommer sikkert til å bli liv og leven til tross for det dårlige været de har meldt. Skader ikke heller at det er ukens kamp på TV2.

Bursdagsfeiringen for 12-åringen blir som alltid et kalas, om enn i litt andre former enn da han begynte på skolen. Har fått klare bestillinger på hva han vil ha å spise, hvilken kake han ønsker seg osv. Det er jo like greit med en som vet hva han vil 😉

Kvikklunsjkake – dvs. sjokoladekake med glasur og kvikklunsj sjokoladestenger rundt. Masse nonstop på toppen 🙂 Foto: solem-solem.blogspot.com

Så da blir det brownie kake, sjokoladecookies og pizza til lørdagen, mens det på søndagen blir en sjokoladekake med masse pynt (vurderer noe lignende som på bildet)  + en kake for de litt mer voksne (mulig det blir en bløtkake). Skal også prøve meg på den nye Cola og Lime geleen, tipper det blir digg!

 

Ønsker mine lesere en fantastisk helg!

 

signatur

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: