Skip to content

Gammelt og nytt (år)

Ja, så går det mot slutten. Av dette året, altså. Siste dato i 2012, kommer aldri igjen.

2012 brakte mye glede og gode minner. Flotte ferier, unger som vokste halvmetre både på det ene og andre viset, ny jobb og etter hvert også konturene av ny kropp (jobbet hardt for en vektnedgang). Bloggen fikk også ny vert, grunnet skepsis brakt fram av dårlige erfaringer med Tumblr. Så det ble litt vrient å finne hva som har vært det mest populære innlegget, og statistikk for nettstedet ble litt komplisert, men jeg prøver likevel 🙂

Blogg statistikk 2012
Da bloggen het Love2Travel og var på Tumblr.com (http://l2t.tumblr.com) Nye A & I – bloggen om alt og ingenting, egen WordPress site) (bloggen ble flyttet i slutten av november, så statistikken er nov-des 2012)
Besøk: 1 711  Besøk: 686
Unike besøkende: 619  Unike besøkende: 639
Sidevisninger: 4 186  Sidevisninger: 1232
Besøkende fra 30 land, mest fra Norge, USA, Brasil, Storbritannia, Sverige, Danmark, Russland og Bulgaria  Besøkende fra 7 land, fra Norge, Frankrike, Danmark, Portugal, Nederland, Irland og Thailand
Mest populære innlegg (utenom hovedside og Side ikke funnet): DIY heklede serviettringer (95 treff)  Mest populære innlegg (utenom hovedside og Side ikke funnet): Klubbtur – forslag? (43 treff)

For Tumblr brukte jeg Google Analytics, men ved overgang til WordPress er det enklere å ta i bruk Clicky, siden bloggen ligger på en undermappe på domenet. Det takler ikke Google sitt verktøy (vis meg gjerne om jeg tar feil?). Statistikk hos Clicky er kun gratis for å kikke 1 måned tilbake i tid, så blir nødt å overvåke litt nærmere der enn jeg har gjort før, hvis ikke blir jeg nødt til å betale for en konto for å få funksjonaliteten.

 

Hva var ditt favorittinnlegg på bloggen min i år? Ta gjerne med innlegg fra Tumblr-siten også, og legg igjen en kommentar. På forhånd takk!

 

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: