Skip to content

Fredagsmat

I mange norske familier er det digg med taco på fredagene. Atter andre synes det er greit med pizza. Uansett hva tradisjon man har, så er fredagsmaten alltid like velkommen – det er jo helg!

I vår familie har vi de siste årene stort sett prøvd å ha pannekaker med bacon på fredagene. Det er alltid en suksess, går raskt og alle digger det hos oss. Taco er ikke likedan, de er ikke like begeistret for taco som oss

Kilde: http://www.tv2.no/sporty/kosthold/slik-velger-du-sunn-take-awaymat-3572796.html

voksne er. Pizza er som regel ikke noe alternativ, da vi har fast tradisjon med hjemmelaget pizza på lørdagskveldene – og denne blir ungene svært skuffet om vi fraviker.

Jeg tror at hva man har til fredagsmat kanskje er litt avhengig av tidspunktet man pleier å servere på. Vet at mange familier har litt senere middag på fredagen, og da har man kanskje litt bedre tid til å forberede måltidet enn de andre hverdagene. I min familie lager vi middag til vanlig hverdagstid også på fredagene. Gutta mine er fysisk konstruert på en måte som gjør at de blir kvalme og dårlige om de går sultne for lenge, og det er liksom litt stusselig med skiver i middagstider. Så vi spiser middag til vanlig tid og finner heller fram litt helge-digg utpå kvelden når vi koser oss sammen med noe kjekt på tv.

Hva spiser din familie på fredager, og når serveres middagen? Legg gjerne igjen en kommentar under 🙂

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: