Skip to content

Fra LA til Las Vegas – all good!

Etter en litt forsinket avreise fra Sola og plutselig spurt til gaten i London, gikk det på skinner resten av flyturen. 11 timer på flyet gikk overraskende bra, og vi hadde god benplass siden vi satt i Economy Plus. Flyet til United Airlines var visst helt splitter nytt. Litt døgnville var vi nok likevel da vi landet, gikk gjennom immigrasjonen så raskt som bare det. Hos Avis oppgraderte vi forhåndsbestilt bil til en større klasse (og fikk Toyota 4Runner), og satte kursen for Best Western i Gardena. Etter litt pizza på rommet var vi i seng i ni-tiden lokal tid (6 om morgenen hjemme). 

Første morgen startet grytidlig – klokka 3 var det slutt på søvnen for min egen del, men de neste dagene våknet vi gradvis litt senere på morgenen. Som en konsekvens av at vår døgnrytme fortsatt ikke er helt hentet inn, har vi fått utnyttet dagene godt og gjort mye. 

Ved inngangen til Santa Monica piren (som også er enden på Route 66)

Santa Monica piren og stranda var selvsagt på vår første dag, og vi gikk også nedover stranda helt til Venice Beach. Hadde helt glemt hvor langt det var å gå, men det var fin temperatur og godt humør så det gikk bra likevel for vår gruppe på 9 personer. 

Neste dag brukte vi i Universal Studio i Hollywood. Denne dagen var det varmerekorder i området, og 36 grader var litt i overkant hett å trave rundt i parken så lenge. Det er egentlig rart at det er så få spisesteder i parken hvor man faktisk kan komme innomdørs og få avkjølt seg, men det er jo ikke standard med sånn varme så det kan jo ligge noe der. Parkdagen var uansett fin, og vi avsluttet med litt avslapning ved bassenget på hotellet.

Venice Beach er fargefull på mange vis

Siste hele dagen i LA startet vi med basseng igjen, og tok etter hvert turen til Hollywood for å se Walk of fame og TCL Theater. Igjen en veldig varm dag, og med litt mer trasking enn opprinnelig planlagt så fikk vi ikke gjort alt som vi hadde hatt lyst til. Vi forsøkte å få med oss solnedgangen fra Griffith Observatory, men det kunne vi bare glemme. Etter å ha kjørt i krabbefart oppover åsene, endte vi opp med å kjøre ned igjen uten besøk til høyden. Vi burde nok vært ute lenge før, og parkert lenger nede og gått opp. Så har du tenkt deg der noen gang, bør du beregne maaaaasse tid til både parkering og å gå opp til observatoriet for å være sikker på at du får det med deg. 

Diners med ekte skranke og flere spisestuer utenom

Så, i dag snudde vi nesen østover til Las Vegas. Vi stoppet på Peggy Sue´s Diner like etter Barstow, ok mat og en grei pitstop med ordentlig 50-talls stil.

I Las Vegas blir vi i tre netter før vi drar videre mot Phoenix. Vi ser frem til å traske litt på The Strip, spise god mat og oppleve litt sprø saker. Som f.eks. zip line fra 300 m høyt tårn på Stratosphere hotellet. Det blir IKKE meg, såpass kan jeg røpe….

 

 

2 Comments

  1. Sønnis Sønnis

    Veldig kjekt å lese! God ferie videre:))

    • Lillian Lillian

      Takk 😘

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: