Skip to content

Feriedrømmen tar form!

Etter at vi sikret oss flybillettene til Florida i sommerferien, har vi lett etter et egnet sted å tilbringe ukene i det forgjettede land. Endelig kan vi slippe skuldrene litt ned og glede oss over resultatet av letingen!

Anna Maria Island, Florida Source: Boscopix Photography (boscopix.com)
Anna Maria Island, Florida
Source: Boscopix Photography (boscopix.com)

De første dagene skal vi bo i Kissimmee i Orlando-området, for å ta for oss av parkene (skal bo på Paradise Palms Resort). Selv om vi har vært mange ganger i USA før, har vi bare vært 1 gang før i Florida som familie, og fornøyelsesparker vokser man definitivt ikke helt fra 😉 Så da blir det Universal Studios, badeland og kanskje en Disney-park, før vi drar vestover til Gulfkysten i Florida – nærmere bestemt Anna Maria Island! For en drøm av et sted! En liten sandøy et stykke fra St. Petersburg og Clearwater, med sjarmerende lave hus og en befolkning som gjør alt de kan for å holde på «Old Florida» stilen. Altså ingen store shoppingsentre og kjedebutikker, men heller små, unike utsalgssteder og restauranter. Og en fantastisk strandlinje mot Gulfen.

Huset vi har leid – Hawaiian Hideaway, ligger noen få minutters gange fra stranda, og ser helt fantastisk flott ut! Gleder oss veldig til 2 uker med flotte opplevelser, sol og strandliv!

Hawaiian Hideaway – annamaria.com
Daytona International Speedway – Coke Zero 400, avholdes i år 5.juli.

Utover disse to ukene har vi litt tid igjen i Orlando-området, og vi skal forsøke å få med oss større arrangementer som Coke Zero 400 (Nascar bilrace som alltid avholdes lørdagen i 4.juli helga), Kennedy Space Center, Everglades, Miami og mye, mye mer. Tips til ting vi bør få med oss, mottas med takk i kommentarfeltet nederst 😀

Gleder meg helt vilt!!

 

20131031-174425.jpg

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: