Skip to content

Er du også en av de få?

Easter-Eggs-1Har inntrykk av at hele Norge allerede har reist på fjellet og har tyvstartet påskeferien med skigåing og kvikklunsj allerede. Men er du som meg, så sitter du kanskje omtrent mutters alene på jobb nå.

Facebook feeden min er full av bilder fra venner og kjente som poster «hallaisen» og «her var jeg» fra sine skiturer, og jeg kan ikke annet enn å være misunnelig – selv om jeg jo har valgt å være på jobb disse dagene. Det er egentlig ganske greie dager å jobbe – det er få henvendelser fra kunder fordi «alle» har ferie, og når jeg kommer hjem er det avslappende middager uten leksetid etterpå. Men akkurat denne påska er det jo så innmari fint vær – og når jeg nå omsider har begynt å komme meg såpass fra hostingen at jeg har våget meg ut av huset, så har jeg jo lyst til å sitte i solveggen for å pleie ansiktsfargen litt! Trøster meg litt med at mens jeg jobber og ser på andre som har fri akkurat nå, så blir det motsatt for mange når jeg tar ut fire ukers ferie i sommer…

Så her sitter jeg og tenker på alle som er der ute, og på de fine dagene jeg håper jeg fortsatt har foran meg i påsken. Hvis værmeldinga holder, tegner det til å bli en fantastisk påske ved sjøen!

God påske så lenge (mest til dere som er på jobb ennå ;))

 

signatur

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: