Skip to content

DIY puter

I går kjøpte jeg et par nye, rimelige puter på Living. Ville egentlig hatt grå, men fant ingen som egnet seg så da ble det en farge som passet fint med de andre fargene i stua; beige.

Siden jeg egentlig hadde mest lyst på puter med trykk, men ikke fant noen med passende ordtak/tekst på, kom jeg fram til at jeg skulle forandre disse ordinære (kjedelige) putene med litt DIY.
Til arbeidet brukte jeg tekstilpenn, stensiler til bokstavene og til den ene figuren, og et plastlaminert ark til å legge inni putene under arbeidet (for å hindre at det smitter over til baksiden av putene).

På den ene puten skrev jeg et ordtak jeg har veldig sans for;

If at first you don’t succeed, dust yourself off and try again.

fra en sangtekst av Aaliyah. Til bokstavene brukte jeg en stensil med gotiske bokstaver. Til den andre puta ble det den populære teksten «Keep calm and carry on», men i stedet for kronen som man normalt ser til denne teksten, ble det et fly – som representerer oss reisegale. Teksten på denne ble formet for hånd, kun med en linjal til hjelp.

Synes resultatet ble rimelig bra, er ikke helt fornøyd med hvordan tekstilpennen av og til fløt litt ut, men tror ikke man legger så godt merke til det hvis man ikke ser godt etter.

20130224-130735.jpg

20130224-131026.jpg

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: