Skip to content

DIY nagler på dressjakke

I går kveld forsøkte jeg meg igjen på litt DIY med naglene jeg kjøpte via Ebay. Etter et mislykket forsøk på å sette nagler på et par skinnpumps, gikk jeg heller løs på et av mine basisplagg; en sort dressjakke. Den bruker jeg fra tid til annen på jobb, og siden jeg har to med litt ulikt snitt, hvor denne ofte velges bort pga den ser litt kjedelig ut, ble den den mest ordinære som fikk en mini-makeover. For det er ikke store greiene jeg har gjort, klarer fortsatt ikke slippe meg helt løs… Så tre nagler på hver snipp ble passe mengde for meg akkurat nå 🙂

Her er resultatet (bildet er redigert litt med Snapseed):

20130317-105111.jpg

20130224-131026.jpg

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: