Skip to content

DIY Halloween gresskar 

For første gang skal vår familie markere Halloween, og hedre våre kjære som har gått bort på samme tid. Med Halloween hører også gresskar med, og her er en liten gjennomgang av framgangsmåten vi brukte på vårt første gresskar noensinne.

  1. Start med å finne et gresskar av litt grei størrelse, slik at du får god plass til å skjære designet ut. Min mann tok det største han fant i butikken, og det var veldig stort og fint. Men husk at jo større gresskar, jo tykkere vegger må du skjære gjennom. Gjør også klart redskaper du vil bruke. Gresskar er litt som melon å skjære i, så det er greit med en veldig skarp kniv. Jeg brukte også isskje til å grave ut frø og innmat. Designet mitt fant jeg via Pinterest (se profilen min der, på Halloween tavla mi). Skriv ut det designet du vil bruke 😊 
  2. Vask gresskaret godt og lim på arket med designet. Bruk et spisst redskap til å prikke opp linjer. Jeg brukte en strikkepinne.    
  3. Slik ser det ut etter prikking:  
  4. Skjær forsiktig ut etter prikkelinjene. Etter at omrisset er skjært ut, hul ut litt mer på innsiden der hvor hullene kommer, slik at det blir lettere å se lyset inni. Plasser ønsket lys i og legg på lokket igjen. Du kan bruke kubbelys eller telys (gjerne flere). Vil ikke anbefale å bruke fakkellys, da det gir større flammer, som kan komme i kontakt med veggen inni. 

Sånn. Da gjenstår det bare å gjøre klart kostyme, godteriskål og vente på mørket  👻🎃

blogghilsen

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: