Skip to content

Det ligger i familien…

Har du ikke hørt det før? Det er mye rart som ligger i familien 😉

Jeg, for eksempel, har arvet;

  • Skjærer tenner når jeg sover – dette fenomenet kalles bruxisme (ikke akkurat sexy, det ordet…)
  • Frie øreflipper (vet du ikke hva det betyr, sier du? Se her)
  • Resonant gane – gjett om det er konsert i munnen min  når jeg tygger knekkebrød!!! Dette kommer visstnok av at ganen min er spesielt høy og gir perfekt «akustikk» for mat som bråker.
  • Krøller tærne inn under meg når jeg ikke har på sko, og hviler føttene på de sammenkrøllede tærne.
  • Snakker i søvne. Husker vagt at jeg har ført samtaler med min mann men ikke hva jeg pratet om. For min mann ser jeg helt våken ut, men jeg snakker bare vas.
  • Ta feil av navn. Jeg tenker det rette navnet men det kommer ikke ut, så jeg prøver gjerne flere forsøk før jeg treffer. Høres kanskje rart ut, men slik er det hos flere på min fars side, og spesielt undertegnede, min far og hans mor er kjent for å gjøre slik. Det skjer heldigvis ikke ofte, men det er forstyrrende når det skjer. Det rare er at det ikke skjer på annet enn personnavn. Noe jeg for øvrig ikke er en verdensmester til å huske… 🙂
  • Visdom. Som i visdomsjeksler. Hadde fått alle mine fire før jeg var ferdig på gymnaset. Man kan si det slik at det kan se ut som jeg tilhører en utdøende rase – evolusjonen omfattet tydeligvis ikke meg, for folk flest får ikke alle visdomsjekslene lenger pga. en naturlig evolusjon (de trengs ikke lenger, de er en rest fra neandertaler-tidene da vi trengte gode store jeksler for å kverne maten).

Sånn er jeg skrudd sammen. Kunne sikkert fortsatt i det vide og det brede, jeg er rar på det viset. Elsker uinteressante fakta og suger det til meg som en svamp. Faktisk kalte de meg for den menneskelige svampen på et tidligere arbeidssted… Men nyttig kan det ikke akkurat sies å være.

signatur

 

 

 

 

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: