Skip to content

Dagen før dagen før dagen før dagen

Decorations3 dager igjen til jul. Smak litt på det og kjenn etter om du får panikk eller gleder deg… Selv har jeg bare 1 lite ærend igjen før jeg kan si meg helt ferdig med juleforberedelsene – til tross for at jeg startet først 14.desember. Så jeg kjenner mest glede, og ser fram til å ha 9 dager sammenhengende fri med familien. Det blir sikkert en del blogginnlegg av å ha så mye tid til rådhighet, så følg med….

I går ble det dessverre ingen blogginglegg. I travelheten ble det ikke tid, samt at det oppsto et problem med nettstedet etter en oppgradering av en plugin jeg bruker. Tror ikke det var så mange som registrerte nedetiden – som bare varte ca. 15 min. – men greit å vite likevel. Hvis du ellers har innspill eller kommentarer, er jeg alltid takknemlig for tilbakemeldinger! Du kan bruke kontaktskjema ved å klikke på Kontakt oppe til høyre på bloggen, eller sende meg en kommentar på et av mine innlegg.

Enn så lenge ønsker jeg deg og dine en fredelig og fin julefeiring – me snakkes!

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: