Skip to content

Bursdagsbakst

Det er stort sett koselig å stå på kjøkkenet og bake, synes jeg. 

Brownies_1kg_RGBI anledning 12-årsdagen til eldstemann, fikk jeg en tydelig «bestilling» på brownies i stedet for sjokoladekake. Fint det, bare ett lite minus – uansett hvor flink jeg er til å lage verdens beste bløtkake, klarer jeg alltid å ødelegge brownies. Så da fikk det bli en «no-fail» løsning i pose. Hadde med meg bursdagsbarnet på handletur, som fikk velge posen selv. Så da vet dere det. Jeg jukser. På kjøkkenet altså (og bare av og til). Guttungen ville også ha brownie cookies – sjokoladekjeks som vi av og til smeller sammen fra pose når vi er på hytta eller har lyst på noe digg her hjemme. De smaker som hjemmebakt (er min påstand). Sist, men ikke minst, lager jeg cola og lime gele fra pakke. Så ha ingen illusjoner – jeg liker godt å bake men forstår mine begrensninger 😉

brownie cookies fra toroI morgen derimot, er det ingen bønn. Da er det familieselskap og jeg skal bake kvikklunsjkake og bløtkake «fra bunnen av» – ingen poseløsninger. Bløtkaken får et marsipanlokk. Så får vi håpe det faller gjestene i smak.

Skal se om jeg ikke får lagt ut bilder av både halvfabrikata og «made by me» baksten for helga i løpet av morgendagen.

20130224-131026.jpg

One Comment

  1. Ingen skam å bruke poser 🙂 for oss som har jente med melkeallergi i familien, så er slike mikser kjekke og enkle for en tante som ikke er så dreven på allergivennlig bakst. Lykke til, guttene blir nok glade for kakene uansett 🙂

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

%d bloggere liker dette: