Skip to content

Bloggesperre

Har ikke lagt ut noen innlegg på et par dager, mot normalt 1-2 innlegg per dag. Har rett og slett hatt litt bloggesperre.

creative_writing_512x512Har jo tidligere skrevet om at bloggen min ikke skal brukes til meningsløse innlegg om sminke, produkttester som er sponset av butikker/produsenter, osv. Og det vil jeg fortsatt håndheve. Men innimellom vil det komme et lite hjertesukk. Som i dag. Bloggesperre. Smak på det ordet. Hinder i veien for å blogge. Jaja, så ille kan det vel ikke være når jeg klarer å produsere et innlegg om det? Hm, ikke så sikker på det. Man føler seg litt forpliktet til å levere når man vet at man har faste lesere, selv om det så langt ikke er veldig mange.

For meg betyr skrivesperre at jeg ikke lenger får utløp for å sette ord på tanker jeg ellers ikke får ned på «papiret». Dette har jeg vel kanskje arvet fra min morfar, som var aktiv med leserinnlegg og artikler i aviser m.m. Det var det som var alternativene i hans ungdom. Jeg elsker å skrive, og har alltid gjort det. Med aktiv dagdrømming fra jeg var lita jente, har det alltid vært en kilde til inspirasjon for det skrevne ord. I løpet av årene på skolen ble jeg etter hvert ganske god på bl.a. kåseri. Det er nå en glemt kunst, men jeg savner det å kunne skrive på den måten. Bakerst i tankene har det alltid ligget på lur en idé om å skrive bok. Jeg har undret på om jeg virkelig kan få det til, helst en krimroman – siden det er det jeg mest leser og elsker selv. Men etter som årene har gått, blir det klarere og klarere for meg at dette er og blir en drøm. Jeg har aldri kommet så langt at jeg har begynt på bok. Og med hverdagens sysler så ser det ikke ut til å bli noe heller. Derfor er bloggingen viktig for meg – til tross for at innholdet er av det banale og fritt for dypere mening. Så en bloggesperre liker jeg ikke. Får håpe at dette innlegget er med på å løse opp i saker og ting.

Senere i dag skal jeg se om jeg ikke får lagt ut et innlegg med noen av mine tidligere nedskrevne tanker, som ikke er publisert på noen måte før. Jeg skal også forsøke å skrive litt om hvordan man kan bruke moderne verktøy, mobilapper og nettet til å finne god informasjon om hvordan man kan bli en forfatter – ikke fordi jeg selv er blitt det, men fordi jeg har undersøkt litt selv og funnet noe jeg mener flere kan ha glede av (og kanskje nå sitt mål selv om jeg ikke har gjort det).

 

God søndag så lenge!

 

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: