Skip to content

Bilder fra Oslo-helga

Har fått fordøyd den herlige Oslo-helga mi litt nå, og her er noen bilder fra turen.

Jeg må dessverre innrømme at jeg er mindre fornøyd med bildene enn jeg tror jeg ville vært hvis jeg hadde hatt med min sedvanlige Sigma linse på 18-200 mm telezoom. Merker at erstatningslinsa jeg hadde med på turen (pga. vekt og mindre størrelse), har for dårlig fokusområde og er temmelig unøyaktig i bruk. Det ble derfor litt på slump og hell og det ble noen gode bilder av det i det hele tatt. Normalt går ca. 1/3 av bildene mine bort i tull/bommerter, men nå er vel feilmarginen så mye som bortimot halvparten.

Jaja, her er noen av de jeg synes ble vellykka nok til å dele med mine lesere (klikk på bildene for å gå til gallerivisning):

Vil samtidig ønske mine lesere en god helg!

20131031-174425.jpg

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: