Skip to content

Rolig dag – fortsatt ingen iPad

Idag testet vi lunsjbuffeten på et hotell på et sted kalt Jean, ca 30 min fra stripa. Buffeten var råbillig men ellers en skuffelse.

Etterpå tastet vi inn Toys ‘R’ Us på GPS’en og lot ungene ta seg litt ut i lekebutikken. Det ble også en kort tur til et nærliggende kjøpesenter – siden vi forlater Vegas om 2 dager trenger vi mer koffertplass. Vi reiste bort med 1 koffert til alle fire, og kjøpte to til idag. Så har vi en til å gå på hvis det skulle bli behov for mer plass etter mer shopping 😉

Dagen ble rundet av med en pizzabit her på hotellet, før vi dro til stripa for å få med oss et par ekstra ting; vulkanen utenfor The Mirage Hotel, og showet utenfor Treasure Island Hotel. Begge var vanskelige å få med seg ordentlig for ungene pga de store tilskuermengdene, men nå har vi i hvert fall prøvd 😉

Imorgen er vår siste hele dag her. Vi har basseng og en tur til villdyrhabitatet Secret Garden på The Mirage på planen, ellers skal vi bare slappe av og nyte resten av Vegas oppholdet vårt.

For de som er interesserte i mer info om Secret Garden, så er dette på Siegfried & Roy sitt hotell, og består av en samling med sjeldne rovdyr + delfiner. Ser spesielt fram til å se hvite tigre, hvite løver og svarte pantere :)))

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: