Skip to content

30 days challenge: dag 8 – Et 3 år gammelt bilde av meg

Uff, hater bilder av meg selv. Liker best å stå bak kameraet, ikke foran…

Men, men, har jo på en måte satt meg i denne situasjonen selv ved å gå løs på 30 dagers utfordringen med blogging. For 3 år siden hadde jeg det store «hår-året», hvor jeg gikk fra ravnsort i håret (etter flere år med hjemmefarging hvor jeg bare fikk mørkere og mørkere hår), til avfarging som førte til oransje-aktig hårfarge, før jeg utpå høsten omsider fikk fikset fargen til så nær min opprinnelige som mulig (mørk blond). Så her får dere et bilde av meg fra 2010:

Bildet er tatt på Hoover Dam om sommeren 2010, akkurat på grensa mellom Arizona og Nevada i USA.
Bildet er tatt på Hoover Dam om sommeren 2010, akkurat på grensa mellom Arizona og Nevada i USA.

 

Ikke pent, men illustrerende for «my bad hair summer».

 

signatur

3 Comments

  1. Annette Annette

    Neida, du kledde den sveisen. Så godt å varmt ut, gleder meg til man kan gå ut i bare armer, sommer og sol… Gleder meg 🙂

    • Lillian Lillian

      Takk, gleder meg også til sol og sommer! Føler meg litt snytt for våren så langt…

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: