Skip to content

30 days challenge: dag 6 – En ting jeg aldri kommer til å gjøre

Jeg hater å bli satt i en bås, og når folk antar ting om meg uten å kjenne meg.

Men det er selvsagt mange ting i verden man ikke har kontroll over, som for eksempel min skrekk for høyder. Den er i høyeste grad irrasjonell, og arter seg muligens litt annerledes enn folk flest tenker om høydeskrekk. Jeg klarer meg fint i fly og høyder hvor jeg vet det er null sjanse for overlevelse, mens det under litt andre forhold er helt fryktelig hvordan skrekken tar meg. Litt luftige trapper, når ungene klatrer i trær eller fjellknauser, det er helt umulig å forestille seg entur til Prekestolen osv.

Høydeskrekken begrenser meg ikke noe i det daglige, men det er 1 ting jeg aldri kommer til å gjøre pga det – å hoppe i fallskjerm. Jeg er eventyrlysten på mange måter, men der må jeg bare innse min begrensning :-/

Ha en avslappende søndag 🙂

20130428-154909.jpg

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: