Skip to content

30 days challenge: dag 5 – En sang som får meg til å gråte

Musikk er noe av det mest virkningsfulle for å spille på følelser. Bare tenk – hva hadde din favorittfilm vært uten musikken til? 

For et par uker siden var jeg i London, og vi så Rock of Ages musikalen der. En av låtene de spilte var en av mine favorittlåter fra ungdommen – High Enough med Damn Yankees. Den spilte jeg om og om igjen i en periode i ungdommen, da jeg var forelsket oppover ørene i en som ikke gjengjaldt følelsene. Det spratt noen tårer da, kan jeg trygt si. Da vi besøkte musikalen og kjærlighetshistorien var på sitt mest hjerteskjære da de spilte denne låta, må jeg innrømme at jeg hadde en kjempeklump i halsen. For alle følelsene kom tilbake, samtidig som jeg var fra meg av beundring for stemmeprakten og fremførelsen av skuespillerne på scenen. Jeg ble overveldet av det hele.

En annen sang som alltid får en tåre fram i øyekroken hos meg, er Kristian Valen sin låt «Still here». Hvis jeg husker historien bak låta rett, så skrev han den inspirert av en gutt han kjente.

 

signatur

 

 

3 Comments

  1. Annette Annette

    Den sangen som kan fremkalle en tåre hos meg er faktisk Morten Harket med Los Angeles.. Noen minner der også… Og ikke minst Massive Attac

    • Lillian Lillian

      Gode låter 🙂

  2. Utrolig hvor mye en person som liker bokstaver og tekst kan legge i en sanglåt 🙂 Kommer nok av at en har lest mye opp gjennom, og derfor er vant med å lage bilder i «hodet». Men må nok ærlig innrømme at fengende rytmer griper meg når det jeg er i dansehumør. Da betyr teksten heller lite 🙂

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: