Skip to content

30 days challenge: dag 4 – Mine 3 yndlingssanger akkurat nå

Jeg er sterkt avhengig av musikk, og det er omtalt i mange av mine innlegg her på bloggen. Mulig dere har fått det med dere allerede, men her er uansett mine 3 favorittsanger for tida.

På førsteplass finner du Justin Timberlakes «Mirrors». Den har vært en av mine yndlingssanger siden han ga den ut, og den har ligget i min spilleliste Hot Right Now på Spotify siden 18.februar. Still going strong 😉

På andreplass ligger en ny norsk komet på musikkhimmelen, Alida (fullt navn Alida Garpestad), med «Feathers». Blir spennende å høre flere sanger fra henne!

På tredjeplass finner du enda et nytt tillegg i musikkbransjen. Isac Elliot er en 13-årig gutt fra Finland. Til å være så ung har han en moden stemme, og et vinnende vesen. På mange måter slik Justin Bieber var før berømmelsen og bransjen gikk til hodet på han.

Legg gjerne igjen en kommentar med dine 3 favorittsanger for tida 🙂

 

20130224-131026.jpg

 

 

One Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: