Skip to content

30 days challenge: dag 3 – Noe eller noen jeg savner

Dagens innlegg er om savn.

Savn kan være så mangt, og er for mange personer sterkt knyttet til sorg. Det trenger naturligvis ikke å være slik. Man kan for eksempel savne sola når det er grått, utsikt mot havet fra stua, bikkja man måtte gi bort pga. allergi, eller rett og slett favorittbuksa som gikk sund.

Alle eksemplene over er mine egne, men hvis jeg skal skrive litt mer personlig om savn, så vil jeg trekke frem mine svigerforeldre. De gikk bort i relativt ung alder med noen få års mellomrom, og det er flere ting ved de jeg savner. Først og fremst å bli bedre kjent med de som svigerforeldre. Men også å ha svigerfamilie i det hele tatt. Og for ungene sin del savner jeg de som besteforeldre til våre barn. De rakk aldri å treffe dem, men jeg savner dem på vegne av ungene – og min mann. Mine foreldre og brødre gjør en fantastisk innsats for å inkludere min mann i familien vår, og jeg er supertakknemlig for at de gjør det! Men det kan ikke erstatte de han mistet, og hjertet mitt sprenges nesten når jeg tenker på hvordan det må være for han…

Jeg savner også min farmor, som gikk bort i fjor sommer. Jeg har mange gode minner fra mine ferieopphold hos henne fra barns ben av, og hun hadde alltid et vennlig ord og et fantastisk smil som lyste opp hele ansiktet. Jeg savner til og med å spille yatzy med henne, noe vi alltid gjorde hver gang vi var på besøk helt opp i voksen alder. Jeg minnes henne med et smil om munnen, hun er et forbilde for meg på så mange måter!

 

Hvem eller hva du enn savner i din hverdag, gjør ære på dem ved å være den beste personen du kan være, for deg selv og andre i ditt liv 🙂

 

20130224-131026.jpg

 

 

 

4 Comments

 1. siv anita siv anita

  Så fint Lillian:-)

  Et lite dikt jeg fant på nettet i sin tid:

  Den dag kommer aldri at jeg, deg glemmer
  for om jeg sover, jeg om deg drømmer
  om natt og dag er du like nær
  og best jeg ser deg når mørkt det er.

  • Lillian Lillian

   Det var et nydelig dikt!

 2. Annette Annette

  Veldig godt skrevet, Lillian..

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: