Skip to content

30 days challenge; dag 1 – Mitt siste innkjøp

Første innlegg i mitt svar på bloggerens 30 days challenge! Denne gang om mitt siste innkjøp.

biotherm-beurre-de-levres
Foto: Biotherm.com

De av dere som kjenner meg personlig, vet at jeg ikke akkurat shopper klær så ofte. Kom faktisk hjem fra London uten noe til meg selv sist helg. Kun 1 bok (Odd Apocalypse) og en Biotherm Lip Balm fra tax-freen. Litt latterlig, kanskje, men hadde vært på reis mindre enn 1 måned før (til Gdansk) og kjente faktisk ikke behovet for å shoppe – det var viktigere å få tak i noe fint til mine kjære.

treggings hm
Foto: H&M

Likevel hender det av og til at jeg fornyer garderoben litt. Så hvis jeg i dette innlegget om mitt siste kjøp må omtale klær, så blir det siste innkjøpet mitt en kaki-grønn treggings fra H&M. Kjøpt i slutten av mars. Billig og behagelig greie, og den går jeg mye i. Elsker fargen, som heldigvis er rimelig trendy denne våren. Har gjerne en svart Zara strikkegenser og svarte wedge sneakers (Eurosko) til.

Det er altså ikke meg på bildet, bare så det er sagt. Jeg er en rund, liten dame og yter på ingen måte buksa rettferdighet, slik modellen på bildet gjør. Tenkte det var litt mer behagelig å se på henne enn undertegnede 😉

 

Vi blogges!

 

20130224-131026.jpg

 

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: