Skip to content

1 dag igjen :D

Nå er det like før vår Amerika-reise begynner! I morgen kveld drar vi til Stavanger, for å starte på den lange reisen til Orlando, Florida, grytidlig på tirsdags morgen!

Hjemme skal slekt, naboer og alarmselskapet passe på hus og heim mens vi er borte, men generelt er vi veldig klar for å forlate huset for en snau måned nå 😀

Flyreisen blir Stavanger – Amsterdam – Atlanta – Orlando bort dit, mens hjem blir etappene Orlando – New York – Paris – Stavanger.

Sjøkuer i Florida. Håper vi får se noen rundt omkring Anna Maria Island når vi er der! Photograph by Paul Nicklen, National Geographic

Blir spennende å se om alt går greit tidsmessig. På veien bort har vi ganske knapt tidsskjema, og jeg er spesielt avventende til om det går greit i Atlanta. Vi tåler ikke mye forsinkelse i landing dit før immigrasjon og ny innsjekking på innenlands til Orlando går skeis. Men vi har over tre uker foran oss i det forgjettede land, og skjer det forsinkelser så kan vi ikke gjøre noe med det uansett – så da får vi ordne oss best mulig ut fra forutsetningene.

Vi gleder oss veldig til en god ferie nå, og ser fram til å tilbringe den neste tiden med kjekk slekt og ferieselskap! Blir digg det!

-Lillian-

Be First to Comment

Jeg setter stor pris på din kommentar! Legg inn meldingen din her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: